fbpx

SAJAM KNJIGA NA NAŠEM SAJTU

SAJAM NA NAŠEM SAJTU!

Dragi prijatelji,

od subote 16. 10. na našem sajtu počinje sajamska akcija koja će trajati do 15. 11.

Pored kompleta na koje smo vas već navikli, odlučili smo se kao i prethodne godine za rastuće popuste:

Na prvu kupljenu knjigu ostvarujete 20% popusta, svakom sledećom odabranom knjigom ostvarujete dodatnih 5% . Posle šeste kupljene knjige, popust raste do maksimalnih 50%.

Ali to nije sve, nekoliko naših romana možete nabaviti i na akciji 2 knjige za 499 dinara!

Porudžbine preko 2500 dinara imaju i besplatnu dostavu.

U toku trajanja akcije ćemo objaviti nekoliko novih naslova koji će automatski biti uključeni u akciju a činiće i neke od novih kompleta.

 • Među novim naslovima biće i jedna od najznačajnijih knjiga 20. veka, ZAR JE TO ČOVEK Prima Levija.
  Veličina romana Zar je to čovek leži u tome što o najvećoj strahoti svih vremena, kad ljudi nisu imali pravo ni na kašiku, Primo Levi piše sa začudnom smirenošću. Traganje za ravnotežom između
  vlastite boli koja bi najradije vrištala (ili tupo klonula) i opore emotivne samodiscipline kojom je pisan ovaj roman, nije tek dužno izbegavanje patetike. To je veština književnog genija.
 • Pored toga, očekujemo i debitantski roman savremenog nemačkog pisca Klausa Cezara Cerera, GENIJE.
  Roman o Vilijamu Džejmsu Sidisu, čoveku sa zvanično naivišim izmerenim koeficijentom inteligencije na svetu. Sa jedanaest godina je upisao studije na Harvardu, sa dvanaest je počeo da predaje na istom univerzitetu a u dvadeset i prvoj biva uhapšen na socijalističkim protestima na paradi za Prvi maj.
  Roman Genije dobio je nagradu za debitantski roman godine 2017. u Nemačkoj.
 • Treći roman koji će biti objavljen za vreme trajanja akcije je PAKAO francuskog pisca Anrija Barbija, ratnog dopisnika pariskog Žurnala sa srpskog ratišta za vreme Balkanskih ratova i Prvog svetskog rata.
  U romanu Pakao Mladić koji boravi u pariskom pansionu pronalazi rupu u zidu iznad svog kreveta. Naizmenično voajer i gledalac, on opsesivno proučava privatne trenutke i tajne aktivnosti svojih komšija: porođaj, prva ljubav, brak, izdaja, bolest i smrt – svi mu se predstavljaju kroz ovu špijunsku rupu. Decenijama ispred svog vremena, „Pakao“ je šokirao i skandalizovao javnost kada je prvi put objavljen na engleskom jeziku.
 • Uz novitete biće objavljena i reizdanja ZAMKA UKRŠTENIH SUDBINA Itala Kalvina, KANDID, ZADIG, MIKROMEGAS Voltera i SLIKA DORIJANA GREJA Oskara Vajlda.

 

Uživajte u čitanju 🙂

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *