fbpx

Makrobiotički put do potpunog zdravlja (Mičio Kuši i Aleks Džek)

1,980 рсд 1,782 рсд

Opis

“HRANA JE VAŽNIJA OD SVEGA, ona je uzniverzani lek. Hrana se neposredno pretvara u telo, um, duh… gradeći iz dana u dan naše zdravlje i sreću.”
– Iz knjige Makrobiotički put do potpunog zdravlja.

odlomak iz knjige (pdf)

Više detalja…        Naruči

Ovaj enciklopedijski priručnik o osnovama makrobiotike, sa opisima lekova, jelovnika i recepata pruža nam uvid u savremeni način promišljanja i vladanja unutar makrobiotičke zajednice. Autori su uneli u ovu knjigu svo svoje znanje i iskustvo, pretočivši ih u najpotpuniji informator o makrobiotičkom isceliteljstvu – od AIDS-a, alergija i artritisa, do raka, dijabetisa i srčanih oboljenja. Oni takođe jasno objašnjavaju šta moramo znati da bismo počeli da se hranimo na verodostojan makrobiotički način koji će nam obezbediti potpunu ravnotežu energije i hrane.

Pošto živimo u okruženju i klimatskim okolnostima koji su potpuno van naše kontrole, od vitalne je važnosti da živimo zdravo, što podrazumeva fleksibilan način ishrane koji možemo prilagođavati tako da zadovoljimo vlastite organske potrebe. Makrobiotički put do potpunog zdravlja pruža nam upravo sredstva i saznanja neophodna da postignemo taj cilj. Upotrebite ih da biste izgradili snažno, aktivno telo i vedar i dovitljiv um.

MIČIO KUŠI je vodeća ličnost međunarodne makrobiotičke zajednice. Autor brojnih knjiga, Kuši je dobitnik najuglednije nagrade Udruženja pisaca Ujedinjenih nacija. Kao priznanje njegove uloge u pokretanju savremene revolucije u ishrani i lečenju, Smitsonijan institut je 1999. otvorio stalnu postavku Makrobiotičkog i alternativnog načina lečenja porodice Kuši.

ALEKS DŽEK je pisac, učitelj i savetnik u makrobiotičkom načinu ishrane. On je autor i izdavač više knjiga, uključujući i Ishranom protiv raka, Zamislite svet bez Carskih leptira i Mocartov efekat. Predsednik Amberwaves-a, mreže posvećene snabdevanju integralim namirnicama zaštićenih od genetičkog inženjeringa.

550 strana, B5 formata (17×24 cm), šiveno u tvrdom povezu

Dodatna informacija

Broj strana

550

Povez

tvrd

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju;Makrobiotički put do potpunog zdravlja (Mičio Kuši i Aleks Džek)”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *