fbpx

Како учити брже и боље

825 рсд 650 рсд

Kategorije: ,

Opis

Свако би волео да је имао ову књигу кад је био млађи. Проводимо тако огроман део свог живота учећи, али нико нас никад није научио како се учи. Ова књига то савршено ради.

Да ли се тешко концентришеш? Да ли се блокираш на писменом? Да ли заборављаш градиво од јуче? Да ли стално сумњаш у оно што урадиш? Да ли учиш споро? Да ли су ти белешке конфузне и бескорисне?

Ако је макар један одговор на ова питања “да“, ова књига ће ти показати како да уштедиш време и енергију, постигнеш успех у школи, добијеш признање и стекнеш самопоуздање. Буди без бриге. Учење је вештина и, као и свака вештина, кад се једном научи после све буде брзо и лако.

 Ова књига ти потпуно тачно, јасно и једноставно показује како да побољшаш памћење, пишеш добре саставе, учиш ефикасно све предмете и, наравно, добијаш добре оцене. Она није намењена само онима са лошим оценама, већ свима који хоће да буду бољи.

Ако бисте волели да је вама неко дао овакву књигу кад сте били у школи, учините деци услугу и пружите им могућност да науче оно што им стварно треба у животу:

– како да развију своје способности

– како да се докажу и покажу да вреде

– како да буду омиљени у својој околини

– како да уживају у откривању  света

– како да буду креативни и проницљиви

 

Dodatna informacija

Godina izdanja

2020

Povez

mek

Broj strana

112

Format

135×200

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će te ostaviti utisak “Како учити брже и боље”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *