fbpx

Kako učiti brže i bolje (Branislav Gojković)

935 рсд 842 рсд

Ova knjiga ti potpuno tačno, jasno i jednostavno pokazuje kako da poboljšaš pamćenje, pišeš dobre sastave, učiš efikasno sve predmete.

Opis

Svako bi voleo da je imao ovu knjigu kad je bio mlađi. Provodimo tako ogroman deo svog života učeći, ali niko nas nikad nije naučio kako se uči. Ova knjiga to savršeno radi.
Da li se teško koncentrišeš? Da li se blokiraš na pismenom? Da li zaboravljaš gradivo od juče? Da li stalno sumnjaš u ono što uradiš? Da li učiš sporo? Da li su ti beleške konfuzne i beskorisne?
Ako je makar jedan odgovor na ova pitanja “da“, ova knjiga će ti pokazati kako da uštediš vreme i energiju, postigneš uspeh u školi, dobiješ priznanje i stekneš samopouzdanje. Budi bez brige. Učenje je veština i, kao i svaka veština, kad se jednom nauči posle sve bude brzo i lako.
Ova knjiga ti potpuno tačno, jasno i jednostavno pokazuje kako da poboljšaš pamćenje, pišeš dobre sastave, učiš efikasno sve predmete i, naravno, dobijaš dobre ocene. Ona nije namenjena samo onima sa lošim ocenama, već svima koji hoće da budu bolji.
Ako biste voleli da je vama neko dao ovakvu knjigu kad ste bili u školi, učinite deci uslugu i pružite im mogućnost da nauče ono što im stvarno treba u životu:

  •  kako da razviju svoje sposobnosti
  •  kako da se dokažu i pokažu da vrede
  •  kako da budu omiljeni u svojoj okolini
  •  kako da uživaju u otkrivanju sveta
  •  kako da budu kreativni i pronicljivi

Dodatna informacija

Godina izdanja

2020

Povez

mek

Broj strana

112

Format

135×200

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju;Kako učiti brže i bolje (Branislav Gojković)”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *