fbpx

Plato na Sajmu knjiga

Dragi ljubitelji knjiga, 

Ponosno vas pozivamo da se pridružite 66. Međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu, koji se održava od 21. do 29. oktobra 2023. godine. Naš štand nalazi se u Hali 1, a obećavamo vam nezaboravno iskustvo posvećeno knjigama, književnosti i kulturi. 

O Sajmu Knjiga:

Međunarodni beogradski sajam knjiga je centralna tačka kulturnih dešavanja Jugoistočne Evrope već decenijama. Ova regionalno najveća manifestacija posvećena knjigama promoviše književno stvaralaštvo, obrazovanje, kulturnu razmenu sa inostranstvom i otvara aktuelna književna i društvena pitanja. Poznat kao “praznik knjige,” Sajam knjiga svake godine okuplja najpoznatije domaće i brojne strane pisce i izdavače koji predstavljaju svoja najnovija izdanja i stare klasike. 

Plato izdavačka kuća na Sajmu:

Predstavićemo vam svoje najnovije knjige i najbolja izdanja. Naš štand u Hali 1 čeka vas sa širokim izborom naslova iz različitih žanrova. Pridružite nam se, razgovarajte sa nekim od naših autora, i istražite bogat svet knjiga koji smo pripremili za vas.

Plato Poklanja: 

Ove godine, kako bismo proslavili Međunarodni Sajam Knjiga, organizujemo posebno darivanje. Kupite knjigu na našem štandu tokom trajanja Sajma, a nakon njega onlajn ili oflajn putem, sve do 30. novembra i učestvujte u nagradnoj igri.

Nagrade koje vas čekaju:

  • Prva nagrada: Kupon u vrednosti 10.000 dinara za kupovinu Plato knjiga
  • Druga nagrada: Kupon u vrednosti 5.000 dinara za kupovinu Plato knjiga
  • Treća nagrada: Ceger i knjiga po vašem izboru

Izvlačenje će se održati za Novu Godinu.

Ne propustite ovu priliku da osvojite vredne nagrade i upotpunite svoju kolekciju knjiga

Pridružite Nam Se:

Sajam knjiga u Beogradu je jedan od najvažnijih događaja u kalendaru kulturnih dešavanja, i svake godine privlači hiljade posetilaca. Ne propustite priliku da budete deo ove inspirativne manifestacije. Očekujemo vas na našem štandu u Hali 1, 21 – 29. oktobra 2023. godine. Uživajte u svetu knjiga, upoznajte autore, i budite deo ovog nezaboravnog iskustva.
Vidimo se na Sajmu! 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *