fbpx

KLUB KNJIGE

Postanite član

Popunite formular i postanite član našeg kluba knjige. Ostvarite posebne popuste svakog meseca i učestvujte u našim mesečnim i godišnjim nagradnim igrama.

Registrovani članovi imaju sledeće pogodnosti:

  • vanredni popusti (vaučeri)
  • skupljanje bodova prilikom svake kupovine
  • posebne cene proizvoda nekoliko puta godišnje
  • mogućnost učestvovanja u “skrivenim” nagradnim igrama

Svi registrovani članovi kluba kupovinom na sajtu i korišćenjem vaučera skupljaju posebne bodove tokom cele godine i na kraju svake godine najverniji od najvernijih biće nagrađeni posebnim poklonima i pogodnostima za narednu godinu.

Vrednost jednog boda je jedan dinar. Na sakupljenih 4500 bodova dobijate dodatnih 20% popusta na vrednost korpe. Bodovi se računaju i za vreme vanrednih popusta, sajamskih i prazničnih akcija.

Prilikom prve kupovine dobijate 500 bonus bodova.

Vernost naših čitalaca najviše nagrađujemo ukoliko ostave i recenziju na naše knjige i tom prilikom dobijaju 1000 bonus bodova.

Uloguj se

Registrujte se

Vaši lični podaci biće upotrebljeni tako da vaše iskustvo na ovom veb-sajtu bude ugodnije, za upravljanje pristupom vašem nalogu i u druge svrhe kao što je opisano u tekstu politika privatnosti.

Plato izdavaštvo zalaže se za očuvanje principa privatnosti u sakupljanju, korišćenju i zaštiti korisničkih informacija. Plato izdavaštvo nema prava da Vaše lične podatke prosleđuje ili daje na uvid  trećim licima.