Knez Mihailova br. 48 • 011/2625834 • plato.veleprodaja@gmail.com
dugme za pretragu

MOJA KORPA

korpa poručivanje knjiga
naslovna >
Plato Klub

Plato klub - društvo ljubitelja knjiga

Pogodnosti koje Vam pruža članstvo u našem klubu

  • Članovi kluba, kupovinom u knjizari u Knez Mihailovoj ulici broj 48 ostvaruju osnovni popust od 20% na Platoova izdanja i 10% na izdanja svih ostalih izdavača I Moleskine program. Pored osnovnog popusta, redovnom kupovinom, ostvarujete mogucnost I rastuceg popusta na platoova izdanja i to kupovinom:
    • 1 knjige - popust od 20%
    • 2 knjige - popust od 25%
    • 3 knjige - popust od 30%
  • Pored popusta, redovno ćete biti obavešteni o novim naslovima naše izdavačke kuće I trenutnim akcijama u knjižari ali I na samom sajtu.

Poručivanje, kupovina i troškovi isporuke knjiga

Knjige možete poručiti preko sajta klikom na dugme “kupi” koje se nalazi pored svake knjige. Nakon izbora željenih knjiga celokupna lista knjiga Vam je dostupna u korpi gde možete izvršiti uvid u pojedinačnu, ukupnu cenu kao i celokupan popust koji ostvarujete kupovinom preko sajta.
Nakon što ste napravili izbor knjiga, popunite formular i unesite svoje lične podatke kako bismo Vam knjigu dostavili u najkraćem roku ili kako bismo Vas kontaktirali ukoliko to bude bilo potrebno. Nakon unosa ličnih podataka i izvršenog izbora knjiga klikom na dugme “poruči” definitivno ćete zatvoriti porudžbinu.
Poručene knjige će Vam biti isporučene na kućnu adresu u najkraćem mogućem roku preko PostExpress kurirske službe. Pored cene knjiga (sa uracunatim popustom), kupac snosi troškove usluge slanja koja iznosi 180,00rsd. Plaćanje se vrši preko već popunjene uplatnice koju ćete dobiti od nas.

Za sva pitanja u vezi sa klubom čitalaca možete se obratiti e-mailom na plato.veleprodaja@gmail.com ili na broj telefona 011/2625834.

Kako postati član Plato kluba?

Članstvo u Klubu čitalaca stiče se kupovinom jedne Platoove knjige direktno u knjižari Plato ili preko sajta  www.plato.rs i aktivira se odmah. Učlanjivanje u knjižari vrši se popunjavanjem prijave, a učlanjivanje na sajtu se vrši otvaranjem naloga, tj prijavljivanjem na newsletter (oznaciti polje pri kupovini knjige. Prijavljivanjem na Plato newsletter ne samo da postajete član Plato kluba, već ostvarujete mogućnost da budete obavešteni o svim predstojećim akcijama, popustima, događajima i ostalim aktuelnostima Plato zajednice.

Aktuelno u Plato knjižari

Sajam u Plato knjižari

Festival Noć pozorišta

Ove godine Plato se pridružuje tradicionalnoj manifestaciji Noć pozorišta.
Pored predstave za decu "Spasa dosada" na Platoovoj kamernoj sceni, knjige o pozorištu i izvođačkim umetnostima biće na popustu 10% tokom celog dana, 19. 11.

Dan za decu i roditelje u Plato-u

Subota - dan za decu i roditelje u Plato-u

Svake subote u 17h u Platoovom kafe-klubu održavaju se dečje pozorišne predstave!
Pozorište za decu “Maximus Art” igra svoj repertoar na Platoovoj kamernoj sceni.
Cena ulaznica je 250 din.
Subotom u Platou popust 20% na knjige za decu